Általam készített weboldalak

Tekintse meg az általam létrehozott weboldalakat, melyek között egyaránt megtalálhatóak az egyedi webdesignnal és a sablonból készültek is. A lehetőségektől függően igyekszem minden munkámban az igényes megjelenítést és a használhatóságot is szem előtt tartani.

Bokor.hu

A Cserhát völgyében található Nógrád megyei kis település, Bokor önkormányzatának weboldala. Nem annyira hivatalos, inkább a természeti szépségek bemutatása volt a prioritás. Többek között ez a munkám is sablon felhasználásával, egyedi kódolással kiegészítve készült.

megtekintés

Bokorikeramia.hu

A feleségem által, kerámiából épített tárgyak bemutató és webshop oldala. Ez egy sablonból készített weboldal amely kizárólag a dísztárgyakra fókuszál, hiszen egy ilyen projektnél a bemutatott téma az, ami megragadja az emberek figyelmét, nem a figyelemfelkeltő grafikai megoldások.

megtekintés

Legjobbszerviz.com

Háztartásigépek javításával foglalkozó cégem weboldala, egyedi webdesignnal. Ez volt az első amin dolgozni kezdtem, még 2010-ben. Ennek fejlesztése közben tanultam meg sok olyan dolgot, ami mára hasznossá vált.

megtekintés

Bokrieskuvo.hu

Ez az oldal egyedi kódolással, a feleségem kérésére és együttműködésével készült, esküvőszervezés témában. Boldogan dolgoztunk ezen, mert a megjelenített képek a saját esküvőnkön készültek.

megtekintés

Mosogepszerelo.hu

Az egyedi kóddal, saját célra fejlesztett mosogepszerelo.hu egy lényegében egy oldalas weboldal, amely a menüpontoktól függően szekcionált. Egyszerű, de mégis nagyon hasznos lehet egy ilyen szerkezet.

megtekintés