A weboldalkészítés árai

Fontos megemlítenem, hogy a végső árat a megrendelői igények, ebből következően a megvalósításra fordított munka mennyisége és ideje határozza meg. A lenti táblázat iránymutatást ad a megrendeléshez.

A fizetés banki átutalással lehetséges. A kifizetett összegről elektronikus számlát állítok ki, melyet a teljesítés után elektronikus úton juttatok el a megrendelőnek. A feltüntetett árak bruttóban értendők, tehát nincs +ÁFA

Minden átadásra kerülő munkámat előzetesen átnézem, hogy minden megfelelően működik e, de előfordulhat olyan ami mindkettőnk figyelmét elkerüli. Ezért akár sablonos, akár egyedi kódolású weboldal készült, általánosan érvényes, hogy az átadástól számított egy héten belül jelzett hibákat díjmentesen kijavítom.

Ha a későbbiekben szükség lenne a weboldal biztonsági mentésből történő helyreállítására annak díja 9.800 forint, és az Ön kérésére a tárhelyszolgáltató által nyújtott lehetőségek szerint tudom elvégezni.

Weboldalkészítés sablonból

A csomag alapára 149.000, webshop esetében 199.000 forint, öt oldalig vagy menüpontig. Az ár tartalmazza a sablont, továbbá az Öntől származó szövegek és fotók beillesztését.
Választható főbb opciók:

egyedi színek beállítása
betűtípus és szövegbeállítás
alap seo beépülő modullal
további oldal/menüpont
elrendezés változtatása
hírlevél integráció
érdeklődés

Egyedi webdesign készítés

A csomag alapára 249.000, webshop esetében 299.000 forint, öt oldalig vagy menüpontig. Az alapár tartalmazza az egyedi színek, valamint a fotók és szövegek beállítását.
Választható főbb opciók:

további oldal/menüpont
kontakt forma
hírlevél integráció
képek formázása
alap seo beépülő modullal
modul telepítés beállítás
érdeklődés

Adminisztrációs csomag

Egy elkészült weboldal még nem elég ahhoz, hogy megjelenjen az interneten és egyébre is szükség lehet. Igény szerint segítek a további teendők elvégzésében is. A csomag ára 49.000 forint és a következőket tartalmazza:

domainregisztráció
tárhelybérlés
weboldal telepítése
szerverbeállítás
google cégem létrehozása
search console párosítás
érdeklődés